Uvek u trendu: Ove dame imaju obline i ne stide se da ih pokažu (FOTO)

Izvor: Story, 02.Mar.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek u trendu: Ove dame imaju obline i ne stide se da ih pokažu (FOTO)

Kroz epohe se menjao i pojam ženske lepote, ali je neosporna činjenica da su dame sa oblinama oličenje ženstvenosti

Ako se vratimo u prošlost najbolji dokaz za ovu tvrdnju jeste čuvena Merilin Monro koja i dan danas predstavlja pojam seks simbola.

I u današnje vreme brojne poznate dame pored brojnih opcija plastične hirurgije, dijeta, koje bi od njih napravile nešto što liči na atraktivne manekenke za kojima ceo svet ludi, ipak ostaju dosledne sebi i svojim oblinama, što ih dodatno čini seksepilnim i zavodljivim.

Mi ih obožavamo, zato smo za vas izdvojili osam dama koje sa ponosom ističu obline, pa čak i višak kilograma.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) Ove dame imaju obline i ne stide se da ih pokažu

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 13:51

Kroz epohe se menjao i pojam ženske lepote, ali je neosporna činjenica da su dame sa oblinama oličenje ženstvenosti..Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rs..Ako se vratimo u prošlost najbolji dokaz za ovu tvrdnju jeste čuvena Merilin Monro koja i dan danas predstavlja pojam seks simbola...Sindi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.