Uspešan marketinški potez Dženifer Lopez!

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan marketinški potez Dženifer Lopez!

Kako prenosi portal TMZ, popularna pevačica nikada nije ni raskinula vezu sa Kasperom, već je ta vest bila deo promocije novog filma Dečko iz susedstva

Dženifer Lopez, foto: Profimedia

Naime, istina je samo da se prošle godine u proleće nisu viđali nekoliko nedelja, a da je vest o njihovom raskidu bio samo poslovni potez.

Razlog tome je navodno bila promocija novog filma Dženifer Lopez, Dečko iz susedstva, koji se trenutno prikazuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bioskopima širom sveta. Glasine da se spetljala sa Rajanom Guzmanom, kolegom sa seta, navodno su takođe izmišljene u tu svrhu. Ali, to nije išlo samo u korist pevačice.

Kasper je tada snimao film Street, a zbog boljeg uspeha, više mu je odgovaralo da ima slobodan status.

Priča ima smislila, jer su Kasper i Dženifer dva meseca nakon navodnog prekida uslikani zajedno u automobilu, a čim su primetili fotografije, Kasper je pokušao da se sakrije. Zajedno su uočeni i u januaru i ove godine. Sve vreme su se skrivali, a opustili su se tek na koncertu Big Seana pre mesec dana kada gde su se zajedno zabaljali.

Ali, ono što ih je odalo jeste strastven poljubac koji su razmenili na setu šoua American Idol, gde Dženifer radi kao članica žirija. Oni sve pokušavaju opravdati tvrdnjama da su dobri prijatelji, ali mediji im ne veruju.

Do prošle godine par je bio u vezi tri godine, a raskinuli su zbog navodne Kasperove prevare.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.