Uskoro 500. broj magazina Story: Priključite se akciji i proslavite s nama

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro 500. broj magazina Story: Priključite se akciji i proslavite s nama

U susret 500. broju magazina Story, pozivamo vas da učestvujete u našoj velikoj 500Story akciji na društvenim mrežama, tako doprinesete našem slavlju i osvojite jedinstvene nagrade.

Budite deo Storyjevog slavlja: napravite originalne fotografije sa magazinom Story i podelite ih sa svojim i našim prijateljima na društvenim mrežama.

Ukoliko ste odani Facebooku, fotografije nam pošaljite u Inbox https://www.facebook.com/story.rs

Ukoliko nas pratite na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << twitteru, postavite svoju fotku sa hashtagom #500story.

Ako ste kao i mi, zaljubljeni u Instagram, takođe upotrebite hashtag #500story.

Sve fotografije objavićemo na sajtu www.story.rs, a pet najoriginilnijih čekaju jedinstvene Story nagrade:Ekskluzivni foto sešn u našem studiju sa stručnim Story timom: frizerom, šminkerom, stilistom i fotografomUlaznica za dve osobe za ekskluzivni Story party povodom jubilarnog 500. brojaRučak sa vašom omiljenom osobom s naslovne strane StoryjaKafa sa poznatom osobom kojoj se diviteKomplet izdanja Adria Media Group

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Uskoro 500. broj magazina Story: Priključite se akciji i proslavite s nama

Izvor: Kurir, 27.Mar.2015

Napravite originalne fotografije sa magazinom Story..Budite deo Storyjevog slavlja: napravite originalne fotografije sa magazinom Story i podelite ih sa svojim i našim prijateljima na društvenim mrežama...Ukoliko ste odani Facebooku, fotografije nam pošaljite u Inbox...https://www.facebook.com/story.rs..Ukoliko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.