Urnebesno: Ovo je fotografija zbog koje je Nikola Rokvić dobio batine

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno: Ovo je fotografija zbog koje je Nikola Rokvić dobio batine

Mladi pevač podelio je fotografiju zbog koje se kako kaže nije najbolje proveo

Nikola Rokvić, foto: Story arhiva

Naime, Nikola je rešio da oraspoloži svoje fanove na ovako kišnom danu, pa je objavio fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa ocem i bratom.

Nikola Rokvić: Otac me nije shvatao, samo je Bojana bila uz mene

Ništa ne bi bilo toliko čudno, da pevač nije taj dan rešio da se našali pa je napravio urnebesnu facu, kojom njegovi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nisu bili baš oduševljeni.

- Evo malo da vas nasmejem u ovom tmurnom danu... Hteo otac da ima sliku sa svojim sinovima, meni bilo dosadno, morao sam neki skeč da napravim! Sećam se kako sam čekao sutradan da stignu slike, da vidim reakciju mojih... Nisam se bas najbolje proveo... Radio je kaiš... - napisao je Nikola.

Verujemo da se danas svi zajedno smeju ovom dečjem nestašluku!

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) UVEK ĆE PAMTITI: Nikola Rokvić je zbog ove fotografije dobio batine

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015

Pevač je otkrio svoje bolno iskustvo koje će pamtiti uvek, a nastalo je zbog jedne fotografije..Nikola Rokvić je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio svoje bolno iskustvo...Naime, on je objavio fotografiju na kojoj su njegov brat, otac i on i uz nju se prisetio dana kada su stigle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.