Upoznajte sirenu sa Tahitija (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Jun.2016, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte sirenu sa Tahitija (FOTO)

Hanalei Reponti sa Tahitija sebe naziva sirenom. Pogledajte fotke, procenite da li je u pravu.

Foto: PrintScreen/YouTube

Duga plava kosa, još duže noge, kupaći kostimi, plaža... nije čudo što sebe opisuje kao sirenu, a izgleda da je sa njom saglasno i 130.000 pratilaca na Instagramu.

Ova devojka nije samo sirena, već je i manekenka koja sada živi u Kaliforniji, radi za poznate brendove i dizajnere, a ima i svoju kolekciju kupaćih kostima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Hanalei surfuje od svoje treće godine, a kaže da je to što je prvo naučila da pliva, pa tek onda da hoda, itekako uticalo na njen život.

"Pre hodanja, naučila sam da plivam, tako što me tata stavio na svoju dasku za surfovanje, usred talasa. Tada sam otkrila svu lepotu prirode, naročito okeana", kaže ona. "Rođenda sam i odrasla sam u raju, a moja ljubav prema okeanu je postala bezuslovna".

Odrastajući na Tahitiju, Hanalei je postala profesionalna surferka kao tinejdžerka, što joj je omogućilo da zbog takmičenja već kao mlada proputuje svet.

Iako surf opisuje kao "najuzbudljiviju stvar na svetu", kada je imala 18 godina odlučila je da ipak obrazovanje stavi na prvo mesto. Tada je već radila kao model, a sa roditeljima se preselila u Kaliforniju.

Od tada je radila za brojne poznate brendove, a za "Vog" i "Kosmopolitan" je pozirala u kupaćim kostimima koje je sama dizajnirala. Ona je, inače, vlasnica brenda kupaćih kostima Abysse.

Do dizajniranja kupaćih kostima nije došla tek tako, slučajno. Kao surferka koja se takmičila svuda po svetu, shvatila je da nema baš mnogo izbora kada je reč o kostimima i da obično mora da bira između stila i funkcionalnosti. To je inspirisalo da pokrene svoj posao, a u skladu sa tim je upisala i poslovne studije na Univerzitetu u Sidneju.

Pogledajte i kako se ova sirena snalazi kada "uzjaše" talase:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.