Upoznajte Tonija Parsonsa!

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Tonija Parsonsa!

U sredu 29. oktobra u SKC-u čitaoci će imati priliku da se druže sa autorom bestselera Čovek i dečak

Toni Parsons, promo: foto

Izdavačka kuća Laguna u sredu, 29.oktobra, organizuje druženje sa fanovima britanskog autora Tonija Parsonsa koji će tom prilikom potpisivati svoj novi roman Jedan po jedan. Druženje će se dogoditi u sredu, 29.oktobra, u 19 časova u Delfi Kafeu u SKC- u.

Roman Jedan po >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jedan, promo: foto

Jedan po jedan je prvi triler Tonija Parsonsa u kojem nam predstavlja detektiva Maksa Vulfa iz Odseka za ubistva londonske policijske stanice. Ovo je prva knjiga u trilogiji o Maksu Vulfu, druga je najavljena za 2015. a treća za 2016. godinu. Priča počinje tako što serijski ubica juri ulicama Londona, a društvene mreže ga obožavaju jer ubija bogate i moćne.

Parsonsovi romani su bestseleri i prevođeni su na više od 40 jezika. Ovim romanom autor želi da proširi čitalačku publiku i pridobije ljubitelje trilera.

Svi čitaoci knjiga  Potraga za suncem, Odlasci, O životu, smrti i doručku, Ljudi i dečaci, Novi početak, Moja omiljena supruga, Naše nezaboravljene priče, Prava porodica, Čovek i žena, Za moju malu i Čovek i dečak moći će da se druže sa autorom u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Požarevcu.

Parsons će posetiti Novi Sad u četvrtak, 30. oktobra  u knjižari Delfi u 19 časova.

U Nišu i Požarevcu Toni Parsons će gostovati u petak, 31. oktobra. Autor će potpisivati knjige u 16 časova u knjižari Delfi u Nišu, a u 20:30 časova u Narodnoj biblioteci Ilija M. Petrović u Požarevcu  predstaviće svoje knjige čitaocima.

Evo šta su kritičari najpoznatijih svetskih magazina rekli za novi roman Tonija Parsonsa - Jedan po jedan:

Izuzetno napeta knjiga...napisana ubedljivo i u vrtoglavom tempu Daily Mail.

Neodoljivo... Ako je ova knjiga prva u nizu, računajte na mene - The Times.

Napeti prvenac u ovom žanru obilno začinjen oštrim ciničnim humoromDaily Express.

Zaista dobri krimići su prava retkost, a Toni Parsons će ovom knjigom svakako steći mnoge nove poštovaoce - GQ.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.