Ukoliko planirate svadbu ili neki drugi svečani povod vreme je da posetite sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari!

Izvor: Story, 03.Feb.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko planirate svadbu ili neki drugi svečani povod vreme je da posetite sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari!

Najuspešniji u regionu, Wedding Weekend već 15 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije.

Foto: Promo

Tokom tri dana sajma više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetiocima će na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe - venčanice i večernje haljine, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, sa sajamskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << popustima.

Tradicionalno, prvi dan Weeding weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja Revija poznatih, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Sajam se održava u periodu od 19. - 21.februara, a radno vreme sajama tokom sva tri dana biće od 10 do 20 časova.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Venčanje je uvek u modi: 15. Wedding Weekend od 19. do 21. februara (FOTO)

Izvor: Story, 03.Feb.2016

15. Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, održaće se u periodu od 19. do 21. februara u Kristalnoj dvorani hotela Hajat. Najuspešniji u regionu, Wedding Weekend već 15 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije....Foto: Promo..Tokom tri dana sajma na gotovo 2.500...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.