Uhapšen basista Black Sabbath-a

Izvor: Story, 29.Jan.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen basista Black Sabbath-a

Basista hevi metal sastava Black Sabbath, šezdesetpetogodišnji Gizer Batler završio je iza rešetaka u sredu nakon učestovanja u tuči u baru u Det Valiju u Kaliforniji.

Gizer Batler, foto: Profimedia

Prema policijskom izveštaju, policija je u restoran i bar Corkscrew Saloon na ranču Furnace Creek došla nakon dojave o fizičkom i verbalnom napadu. Dojavljeno je da je izbila svađa koja je eskalirala u fizički obračun i da je osoba udarena, a prozor >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << razbijen.

Čitava priča završila je tako da je Gizer Batler uhapšen zbog napada, alkoholisanosti i vandalizma.

Pušten je nakon detoksikacije s pozivom na sud. Očekuje se da bend snimi poslednji album ove godine, a sve bi trebalo biti popraćeno oproštajnom turnejom.

Izvor: Index

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Razuzdani život rokerski: Uhapšen basista “Blek Sabata”

Izvor: Svet, 29.Jan.2015

Basista “Blek Sabata”, Gizer Batler, uhapšen je nakon što je u utorak navečer učestvovao u barskoj tuči u “Corkscrew Saloonu” u Kaliforniji. Metalac se tereti za napad, javno pijanstvo i vandalizam. U šerifovom izveštaju stoji kako je u svađi “jedna osoba primila udarac” i “razbijen...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.