U susret premijeri: Kako da postanete špijun!

Izvor: Story, 21.Maj.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret premijeri: Kako da postanete špijun!

Bilo da sanjate da postanete špijun ili samo želite da se zabavite, špijunski zanat se uči kao i mnoge druge veštine.

Foto: Promo

Ovo je nekoliko koraka koji vam mogu pomoći u tome:

1. Naviknite na opasne situacije

Prva karakteristika špijuna je hrabrost. Neko to nosi u sebi od rođenja, dok je većina naučila sebe da razmišlja brzo i pametno u opasnim situacijama. Stoga, slobodno postavite sebe u situacije u kakvim do sada niste >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bili.

2. Učite

Još jedna konstanta kod svetski poznatih špijuna jeste opšta informisanost. Na taj način uvek su bili spremni da razgovaraju o raznovrsnim temama, od renesansnih slikara, do aktulenih svemirskih projekata.

3. Budite kreativni

U interesu špijuna je da se u svim situacijama uvek oslanja prvo na sebe, pa tek onda da traži pomoć. To znači da mora dosta da razmišlja unapred i da koristi ono što ima oko sebe radi rešavanja trenutnih problema.

4. Dnevni posao

Kako u filmovima, tako i u stvarnom životu, špijuni se uvek bave nekim običnim poslom. Kombinovanje ta dva posla zahteva veliku posvećenost, ali niko nije rekao da je biti špijun - lako.

U filmu Špijuni Melisa Mekarti glumi Suzan Kuper, skromnu analitičarku koja postaje tajni agent kako bi spasila Džud Loa. Kritika je ovaj film ocenila kao nešto najsmešnije u ovoj godini. Premijera je zakazana za 4.jun, nakon čega film počinje da igra u svim bioskopima širom Srbije.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Četiri načina da postanete profesionalni špijun VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Maj.2015

Bilo da sanjate da postanete špijun ili samo želite da se zabavite,  špijunski "zanat" se uči kao i mnoge druge veštine. Ovo je nekoliko koraka koji vam mogu pomoći u tome...1. Naviknite na opasne situacije..Prva karakteristika špijuna je hrabrost. Neko to nosi u sebi od rođenja, dok je većina...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.