Turska glumica Čeren Jilmaz boravi u Beogradu!

Izvor: Story, 30.Jun.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska glumica Čeren Jilmaz boravi u Beogradu!

Turska glumica i dizajnerka očaravajuće lepote Čeren Jilmaz gostuje u Beogradu.

Čeren Jilmaz, foto: Nebojša Mandić

Ona je preksinoć bila član žirija na izboru No. 1 Model of the World, a predstavila je novu kolekciju haljina koje su ponele učesnice.

Nakon što je s teškom mukom odabrala najbolju, bivša misica Turske odvojila je nekoliko minuta i za Kurir.

- Devojke su prelepe. Bilo nam je teško da odaberemo najbolju, a na kraju smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se nekako složili - kaže Jilmaz i dodaje:

- Ovo je moj prvi dolazak u Srbiju. Nisam imala mnogo vremena da šetam i obilazim grad, ali gostoprimstvo na koje sam naišla veoma me je dirnulo. U Beograd sam stigla poslovno i nisam baš imala priliku da se upoznam s čarima noćnog života, za koji sam čula da je odličan. Hrana je sjajna - kaže Čeren.

Gošću iz Turske proslavila je mala uloga u mini-seriji Voljena Alabora, koja još nije emitovana u Srbiji.

- Sigurno ću ponovo doći. Volela bih da ovde nešto snimam - poručila je glumica.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.