Tržište je džungla, a sedma Brending konferencija otkriva kako postati njen kralj

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Apr.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržište je džungla, a sedma Brending konferencija otkriva kako postati njen kralj

Sedma Brending konferencija, pod sloganom „Brand New Jungle”, održaće se 02. juna u Domu mladih Sarajevo, u organizaciji agencije Via Media

Tržište je džungla, a ovogodišnja Brending konferencija otkriva da li u džungli postoje pravila i kako postati njen kralj.

„Brand New Jungle”, slogan je koji šalje jasnu poruku da je usled globalizacije, digitalizacije, brzih i velikih promena u svetu komunikacija, utakmica koju igraju veliki i mali brendovi postala nepredvidiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i nemilosrdna, sa pravilima koja se stalno menjaju.

Ovogodišnja konferencija inspirisana je činjenicom da brending strategije koje počivaju na dubinskom istraživanju, preciznim planovima i velikim budžetima, jednostavno više nisu garancija uspeha.

Brending konferencija je od ove godine i zvanični partner „Cannes Lions International Festival of Creativity“. Vodeći svetski događaj, u oblasti kreativnosti i komunikacija, održava se svakog juna u Kanu, još od 1954. godine. Kroz ovo partnerstvo Brending konferencija dogovorila je i vrhunsko predavanje predstavnika Cannes Lions, čime organizatori potvrđuju najavu najjačeg programa do sada.

Više informacija o konferenciji i Early Bird prijavama: www.branding.ba.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.