The Advent: Beograde, spremi se za opasno tehno prženje

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Advent: Beograde, spremi se za opasno tehno prženje

Legenda svetske tehno scene The Advent, pred svoje prvo beogradsko gostovanje 28. novembra, kaže da jedva čeka da napokon nastupi u prestonici Srbije i domaćim klaberima poručuje da se spreme za opasno tehno prženje

The Advent, promo foto

The Advent bez dileme spada u najvažnije artiste u istoriji tehna, a njegov live act, kojim će se predstaviti našoj publici, važi za jedan od najboljih u svetu. Sisko Fereira, kako mu je pravo ime, jedan je od retkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << velikana tehno scene koji do sada nisu imali priliku da nastupe u Beogradu, pa zato i ne čudi što je on jedan od najiščekivanijih DJ-eva među domaćim klaberima. A osećaj je uzajaman, pošto je i sam The Advent veoma uzbuđen pred Lucky Records Showcase žurku.

 - Izuzetno mi je drago što konačno imam prilku da dođem u Beograd! Čuo sam da su srpski klaberi izuzetno vatreni i da uvek naprave sjajnu atmosferu, tako da jedva čekam subotu. Beograd ima jako dobar imidž u party svetu, tako da sam više nego motivisan da vas prodrmam sa veoma dinamičnim live act-om. Nadam se da ste spremni za pravo tehno  prženje – poručuje The Advent.

A da će ovo biti jedna od najdinamičnijih Lucky Records Showcase žurki potvrđuje i ostatak line-up-a, koji predvode jedan od začetnika naše scene Boža Podunavac i lider nove srpke tehno garde Speedy. Uz njih tu su još Luka Konkrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu.

Karte su u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će na ulazu kluba Depo Magacin biti nešto skuplje.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Advent: Beograd ima jako dobar imidž u parti svetu

Izvor: Blic, 24.Nov.2015

Legenda svetske tehno scene The Advent, pred svoje prvo beogradsko gostovanje na Lucky Records Showcase žurki 28. novembra u Depo Magacinu, kaže da jedva čeka da napokon nastupi u prestonici Srbije i domaćim klaberima poručuje da se spreme za opasno tehno “prženje”...The Advent je jedno od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.