Tata za primer: Dok je Lima sa dečkom Jarić čuva ćerkice (FOTO)

Izvor: Story, 01.Apr.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata za primer: Dok je Lima sa dečkom Jarić čuva ćerkice (FOTO)

Marko Jarić svaki slobodni trenutak provodi sa malom Valentinom i Sijenom, dok njihova mama Lima vredno trenira.

Marko Jarić sa ćerkama, foto: Tviter

Marko Jarić se brine o ćerkama dok se njegova bivša Adrijana Lima provodi sa novim dečkom! Bivši srpski košarkaš je posvećen svojim naslednicama, koje je proteklog vikenda odveo na plažu.

Marko se trudi da njih dve ne pate zbog njegovog razvoda sa Limom, koji je u toku. Petogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Valentina i dvogodišnja Sijena su izuzetno vezane za oca i raduju se svakom susretu s njim, što je bilo jasno svima koji su ih videli na plaži.

Počela brakorazvodna parnica: Lima i Jarić razvodom dele imovinu na pola

Za to vreme brazilska lepotica je vredno radila i u pauzama provodila vreme s novim izabranikom, MMA borcem kojeg zovu Big Džo.

Upućeni kažu da je Lima zaljubljena u Džoa, kao i da joj je stalo da se što pre okonča brakorazvodna parnica sa bivšim NBA košarkašem. Navodno, ona planira da s novim izabranikom započne zajednički život.

Lima uhvaćena u strastvenom zagrljaju svog trenera

S druge strane, otkad je pre skoro godinu dana potvrdio da će se razvesti, Marko javnosti nije predstavio novu izabranicu.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.