Tajger Vuds varao suprugu sa bivšom ženom svog prijatelja

Izvor: Story, 02.Jul.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajger Vuds varao suprugu sa bivšom ženom svog prijatelja

Nakon što je golfera Tajgera Vudsa pre pet godina ostavila supruga Elin Nordegren jer ju je varao sa desetinama žena, sad se isti scenario ponovio i sa skijašicom Lindzi Von.

Tager Vuds i Lindzi Von, foto: Profimedia

Tajger je, naime, varao Lindzi sa dvadesetsedmogodišnjom Amandom Bojd, bivšom suprugom kolege i prijatelja Džejsona Dafnera.

- Amanda je flertuša koja zavodi sve. Čudim se da je odbacio Lindzi zbog nje, a taman se malo smirio po pitanju žena - kaže Vudsov bliski prijatelj.

Golfer je tvrdio da su dani varanja iza njega, a skijašica ga je ostavila usred seanse kod terapeuta za parove.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Tajger Vuds je nepopravljiv: Lindzi Von je prevario sa Amandom Bojd

Izvor: B92, 02.Jul.2015

Pre pet godina ga je ostavila žena Elin Nordegren zbog prevara, a sada i devojka, skijašica Lindzi Von...Tajger Vuds je varao Lindzi sa Amandom Bojd, inače bivšom ženom njegovog kolege Džejsona Dafnera..."Amanda je flertuša koja zavodi sve. Čudim se da je odbacio Lindzi zbog nje, a taman se malo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.