Svetski stručnjaci ocenjuju najbolja vina Srbije

Izvor: Story, 24.Nov.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski stručnjaci ocenjuju najbolja vina Srbije

Engleskinja Džo Ahern, jedan od najvećih svetskih stručnjaka za vino, enolog i internacionalni sudija sa zvanjem Master of Wine, dolazi u Beograd gde će 27. i 28. novembra učestvovati na 4. Međunarodnom ocenjivanju najboljih vina Srbije.

Džo Ahern, foto: Promo

Ahern je jedna od čak dva Master of Wine koji će ove godine bitri u žiriju ovog najreprezentativnijeg ocenjivanja vina u Srbiji, a kompletan žiri sastavljen je od devet internacionalnih vinskih sudija iz devet država.

Rezultati ocenjivanja i proglašenje pobednika po kategorijama, kao i dodela Grand Prix Vino.rs za najbolje vino Srbije obaviće se u petak u hotelu Falkensteiner.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.