Suzana i Igor Lazić: Sve o tajnom venčanju na obali mora

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana i Igor Lazić: Sve o tajnom venčanju na obali mora

Prošle nedelje muzičar Igor Lazić Niggor i njegova devojka Suzana Pažin s kojom je u sedmogodišnjoj vezi odlučili su da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav i to na intimnoj ceremoniji u Ljutoj, nadomak Kotora.

Talentovani muzičar Igor Lazić Niggor (44) ne robuje stereotipima, već uživa dok kreira sopstvena pravila koja njegov život čine srećnim, zabavnim i nadasve sadržajnim. U tim pravilima simbolika igra značajnu ulogu, pa je tako bilo i protekle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kada je šestogodišnjoj vezi i poludecenijskom zajedničkom životu sa partnerkom Suzanom Pažin (30) dao jednu novu dimenziju – bračnu. Umetnik prepoznatljiv po jedinstvenom smislu za humor u nedelju 26. jula u 12 časova i 45 minuta razmenio je bračne zavete sa svojom izabranicom, upravo na dan i tačno u minut kada je ona pre tri decenije rođena. Simbolika je bila prisutna i prošlog leta kada je Niggor svoju dragu iznenadio vereničkim prstenom u restoranu na Zemunskom keju, mestu na kome je i buknula njihova ljubav. Taj čin su obeležili intimnim slavljem, a od takvog načina obeležavanja važnih životnih trenutaka nisu odustali ni proteklog vikenda kada su na obali mora, nadomak njegovog rodnog Kotora razmenili bračne zavete. Venčanju su prisustvovali samo njihovi najbliži, a o prvim utiscima u ekskluzivnom intervjuu za Story mladoženja i njegova partenka otkrivaju.

Story: Već dugo ste u vezi, zbog čega ste rešili da se baš sada venčate?

Igor: Suzana je poželela da taj čin bude upriličen na njen trideseti rođendan, tačnije 26. jula u 12:45h kada se rodila. Naravno da sam joj ispunio želju jer za ženu venčanje je poseban dan, a još je radosniji jer se dešava na dan njenog rođenja.

Nastavak intervjua pročitajte u novom, 515. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 31. jula 2015. godine.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NOVI STORY OTKRIVA: Sve o tajnom venčanju na obali mora Nigora i Suzane

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015

Prošle nedelje muzičar Igor Lazić Niggor i njegova devojka Suzana Pažin s kojom je u sedmogodišnjoj vezi odlučili su da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav i to na intimnoj ceremoniji u Ljutoj, nadomak Kotora..Talentovani muzičar Igor Lazić Niggor (44) ne robuje stereotipima, vec uživa dok...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.