Strastven sam (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Jun.2016, 06:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Strastven sam" (FOTO)

Kaže da svakom poslu prilazi strastveno, čak i kada je reč o reklamiranju kozmetičkih proizvoda.

Foto: YouTube

Dejvid Bekam fudbal ne igra od 2013. ali je i dalje u žiži svetske javnosti jer je "vredan i ambiciozan", kako sam kaže.

Do sada smo mogli da ga vidimo u reklamnim kampanjama nekoliko popularnih modnih kuća, sarađuje i sa UNICEF-om, a sada je potipsao ugovor sa jednom francuskom kozmetičkom kućom.

"I sam sam razmišljao o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da razvijem liniju proizvoda za negu muške kože i kose, tako da je ova saradnja sa 'Lorealom' i muškim ogrankom 'Bioterm' nešto što me zaista zanima. Oni su ambiciozni koliko i ja, i svemu pristupaju strastveno, kao i ja", kaže Bekam.

Osim o novoj saradnji, Bekam je pričao i o tome kao se on neguje.

"Brinem o sebi i spolja i iznutra, ali sve su to tako jednostavne stvari. Trudim se da budem fit, pijem mnogo vode i koristim proverene proizvode za negu kože, one koji, pre svega, hidriraju kožu."

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.