Story vas vodi na Beogradski manifest!

Izvor: Story, 21.Maj.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Story vas vodi na Beogradski manifest!

Veliki festivala manifestacija, destinacija i degustacija Beogradski manifest počinje na Beogradskoj tvrđavi 22. maja. Pružamo vam prilku da osvojite besplatne ulaznice

Beogradski manifest

Festival koji će trajati tri dana na utvrđenju koji svoju istoriju piše od drugog veka pre nove ere podeljen je u 16 programskih celina, a čak 60 opština iz Srbije prestaviće osobenosti svojih krajeva.

Organizatori vredno pripremaju događaj koji bi trebalo da predstavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << lepote Srbije kroz nesvakidašnji susret gradova, najraznovrsnijih manifestacija, festivala kulture, gastronomije, kreativnih ideja i pojedinaca.

U okviru celine Svet dobre hrane kulinarski tradicionalni specijaliteti biće pripremljeni na otvorenom, a posetioci će imati priliku da od vrhunskih majstora i majstorica nauče kako se pripremaju domaći džem, ajvar, sok, zimnica.

Neki od festivala koji će biti predstavljeni u okviru ove zone su Dani maline iz Arilja, Dani ludaje iz Kikinde, karavan Izađi mi na teglu iz više gradova, Sajam zimnice iz Koceljeve.

Poseban program namenjen mališanima biće organizovan pod nazivom Svet mašte dok će Plesna livada razigrati Donji grad uz ritmove i zvuke salse, sambe, flamenka, tanga čak i klasičnog baleta.

Program Vinski grad, rezervisan je za svetkovine, manifestacije i festivale u slavu vina i grožđa.

Na Kulturnom šoku smenjivaće se muzičke grupe koje će predstaviti programe najpoznatijih muzičkih festivala - Beer Festa, Exita, festivala Sea Dance Sabora trubača u Guči, Zaječarske gitarijade, Love festa, Nišvila, Tamburica festa i zrenjaninskih Dana piva.

Organizatori su Udruženje Beogradski manifest i JP Beogradska tvrđava.

Ukoliko želite da osvojite karte za Beogradski manifest, pošalite svoje podatke na redakcija@story.rs.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a ulazjnice se preuzimaju u Vlajkovićevoj 8.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.