Stižu prva svetska priznanja: Naš Luke Black rame uz rame sa najvećim svetskim izvođačima!

Izvor: Story, 31.Avg.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu prva svetska priznanja: Naš Luke Black rame uz rame sa najvećim svetskim izvođačima!

Instagram piše o Luke Blacku i stavlja ga rame uz rame sa Majli Sajrus, Fu Fajters, 50 Centom, Martinom Gariksom i drugim muzičkim velikanima.

Luk Blek, foto: Instagram

Trenutno najpopularnija društvena mreža na svetu - Instagram je u aprilu lansirala projekat @music koji promoviše muzičke izvođače širom sveta. Pored dobre muzike koja je neophodan kriterijum za predstavljanje, instagram @music bira i njima interesantne izvođače >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kroz njihove instagram profile.

Za 17 nedelja koliko @music projekat postoji, Luke Black je za sada prvi izvođač iz ovog dela evrope koji je predstavljen njihovoj više-milionskoj publici.

Do sada su na instagram @music profilu predstavljeni i poznati izvođači: Majli Sajrus, 50 Cent, Drejk, Martin Garriks, Fu Fajters, Martin Solvig, Hardvel, Asap Roki, Migel i mnogi drugi - a od ove nedelje se među njima nalazi i naš Luke Black.

Iza intervjua i teksta o Lukeu Blackeu stoji cenjena muzička novinarka i voditeljka britanskog nacionalnog BBC radija, Nikola Mejgan.

Luke u okviru članka za instagram @music pod nazivom Puno raspoloženja Luke Blacke-a sa Nikol otvoreno priča o detinjstvu, stvaralašvu i svojim počecima.

- Godina 2012. je bila veoma divlja godina za mene. Moji prijatelji i ja smo pravili filmove, bili smo goli sve vreme, izbacili su me iz stana jer sam pravio previse žurki i imao sam Romeo i Julija tip veze, gde sam bio spreman da umrem za ljubav. Tada sam i napisao pesmu D-Generation, otkriva Luke u razgovoru sa Nikol o svojim prvim mesecima provedenim u Beogradu nakon odlaska iz Čačka.



- Njegov pop zvuk i umetnost možda jesu provučeni kroz crni filter, ali njegova budućnost je svakako daleko od crne – poentirala je Nikol Mejgan na kraju ovog članka.

Prva dva singla D-Generation i Holding On To Love i dalje se vrte na srpskim i svetskim radijskim stanicama, dok Hard Ton Remix singla sa HOTL Remix izdanja polako osvaja londonsku house scenu putem poznate ThisIsElectric radio stanice koja je ovaj remix uvrstila u svoj redovan program.



Novi materijal Luke Black donosi već sredinom sledećeg meseca na prvom studijskom EP izdanju.

Celu Instagram @music priču pod nazivom Many Moods Of Luke Black možete pročitati na njihovom zvaničnom blogu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.