Stefan Živojinović: Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat

Izvor: Story, 14.Jul.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Živojinović: Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat

Stefan Živojinović, koji je krenuo muzičkim stopama svoje majke Lepe Brene, predviđa sebi uspešnu pevačku karijeru. Uz podršku roditelja i “Grand produkcije” siguran je da će napraviti veliki rezultat. Možda je nekome ta njegova odluka čudna, ali Stefan je oduvek bio naklonjen muzici. A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Jul 14, 2017 at ... The post Stefan Živojinović: Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Stefan otkrio: Evo kako je Lepa Brena reagovala na to što joj sin postaje pevač! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2017

Sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, krenuo je stopama svoje majke i uplovio u muzičke vode, što je bila njegova velika želja...Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, krenuo je već da gradi svoju muzičku karijeru, a njegova prva pesma "Druga Liga" već je pronašla put do srca...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.