​Stanija Dobrojević privedena u policijsku stanicu (VIDEO)

Izvor: Story, 14.Sep.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Stanija Dobrojević privedena u policijsku stanicu (VIDEO)

Stanija Dobrojević putovala je automobilom iz Beograda za Rumu kada je napravila prekršaj zbog čega je policija privela.

Stanija Dobrojević, foto: Instagram

Dok je vozila, Stanija je prekoračila brzinu, ali i preticala kolonu na punoj liniji. Zbog toga je saobraćajac podigao crvenu palicu, ali je Stanija dodala gas i pokušala da pobegne.

Pogledajte kako je Stanija izgledala pre ugradnje silikona.

Vozilo je zaustavila kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << videla da je policija sustigla, privedena je u stanicu i napisana joj je kazna.

Starleta je priznala da je divljački vozila i rekla da će ubuduće paziti.

Ovako je starletu oduševio Egipat.

- Imala sam problem, pokušali su da me zaustave, a ja pokušala da se napravim blesava i dodala gas. Ubuduće ću voditi računa, a ovu kaznu ću uredno platiti - rekla je Stanija.

Izvor: Mondo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.