Šta valja, a šta ne valja raditi narednih dana

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta valja, a šta ne valja raditi narednih dana

Mlad Mesec u Vodoliji biće od 8. do 22. februara. Pročitajte šta to konkretno znači: da li treba kupovati tehniku ili ne, počinjati nove poslove ili završavati stare...

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Naredne dve nedelje nemojte sedeti kod kuće – ovo je odličan period za upoznavanje novih ljudi, za nove poslovne kontakte ali i nove ljubavi. Zato, mrdnite malo ako želite da proširite listu klijenata ili da se zaljubite.

Dobra zabava vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne gine, zato se odazovite svakom pozivu za izlazak ili organizujte sami neku žurku, sedeljku...

Ukoliko ste razmišljali da se učlanite u neku grupu, postanete član udruženja, ili sami osnujete nešto poput toga – ovaj period je odličan za to.

Takođe, bacite se na učenje i usavršavanje jer će vam sve "ulaziti u glavu". Upišite neki kurs, na primer, počnite da učite strani jezik koji ne znate.

Ako ste razmišljali o kupovini tehnike, možda vam treba nov telefon ili laptop, televizor ili neki kućni aparat, ne morate da strahujete, izdvojte novac i krente u šoping.

I automobil možete sada da kupite.

Ukoliko ste razmišljali o renoviranju stana ili kupovini nekog novog komada nameštaja, iskoristite za to naredne dve nedelje.

Sa nekim ste se posvađali? Sada je idealna prilika da se pomirite, izgladite loše odnose, rešite nesporazume. Budite spremni i da drugome oprostite, ako vam zakuca na vrata, ili "na srce".

Ako ste mislili da je ovaj period dobar za sve, prevarili ste se. Naredne dve nedelje nikako nemojte da objavljujete drugima neke lične novosti, planove ili ideje. Ostanite tihi i čekajte svoj trenutak.

Takođe, nije dobar period za više poslova odjednom. Fokusirajte se na jednan posao, jednu ideju, ako se rasplinete ništa nećete uraditi kako treba.

I još nešto – u ovom periodu ne smete da budete spori, ništa ne sme da se odugovlači. Zapamtite to.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.