Šta se desilo sa licem Rene Zelveger?

Izvor: Story, 21.Okt.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo sa licem Rene Zelveger?

Iako je poznata glumica do sada nekoliko puta oduševila svojim fizičkim transformacijama za potrebe filma, ovog puta to nije bio slučaj.

Rene Zelveger, foto: Profimedia

Naime, Rene se pojavila na crvenom tepihu povodom dodele nagrada časopisa ELLE za uspešne žene u Holivudu i zaprepastila mnoge. Slavnu glumicu je malo ko prepoznao na prvi pogled. Pored toga što je vidno zategla lice i izbrisala bore na čelu, Rene je, čini se, malo popunila i svoje obraze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Njen novi imidž je odmah podstakao šuškanja da se prepustila čarima plastične hirurgije i botosku, iako sama glumica to nije želela da komentariše.

Rene se na crvenom tepihu pojavila sa dečkom Dojlom Rahalom II, a par je za ovo društveni događaj čak uskladio i svoje modne kombinacije. Dok je Rene bila u elegantnoj crnoj haljini koju je upotpunila zlatnim cipelama i torbicom, Doyle je odenu crno odelo i košulju.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.