Šta najatraktivnije žene sveta ne vole na sebi

Izvor: Story, 20.Dec.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta najatraktivnije žene sveta ne vole na sebi

One su primer lepog izgleda, uvek doterane i u sjajnoj formi. Primaju milione komplimenata, a onda osvanu njihove izjave da im smetaju njihove premale zadnjice, celulit, široka ramena. Da li su zvezde u tome potpuno iskrene?

Dženifer Lopez, foto: Profimedia

Mnogi sumnajju u njihove samokritike, a razoga je više za to. Prvo što u njima preteruju, pa često ističu i mane koje to zapravo nisu, drugo što iste te nesavršene i nezadovoljne žene samouvereno poziraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na crvenom tepihu.

Treći razlog je marketinški, pretpostavlja se da isticanjem mana zvezde žele da se približe običnim ženama i da tako povećaju svoju popualrnost. Ja sam baš kao ti, glasi njihova poruka.

Pored onih koji ne veruju zvezdama ima i onih koji njihove izjave hvale, jer tako sprečavaju plasiranje idelanog i nedostižnog ženskog izgleda. To što uvek deluju kao srećne i zadovoljne sobom određeni ljudi ne smatraju predstavom za široke mase. Po njima, žena koja prihavti sebe, i sa manama i sa vrlinima, može da gleda sebe kao lepu ženu.

Skarlet Johanson

Skarlet Johanson na sebi ne voli kratke noge i bucmasto lice. Žena koja se nalazi na listi najlepših žena sveta sebe ne gleda kao lepoticu.

Nikol Kidman 

- I danas mislim da imam dečačko telo, volela bih da imam izraženije obline, tako bih izgledala lepše - kaže Nikol.

Kara Delevinj

Na pitanje šta bi promenila kod sebe, Kara  je odgovorila:

- Telo! Volela bih da imam obline.

Dženifer Lopez 

Verovali ili ne Dženifer Lopez se ne dopada njena prevelika zadnjica. Njena građa je klasična latinoamerička, a Džej Lo bi, kaže, da može, to promenila.

Izvor: Pressonline

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.