Srđan Žika Todorović: Ovo mora da je ljubav (VIDEO)

Izvor: Story, 05.Feb.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Žika Todorović: Ovo mora da je ljubav (VIDEO)

Još kad su objavili poslednji singl, Dobro će nam skupa biti, članovi popularne multi-instrumentalne atrakcije Bosutskih Bećara prepustili su se stvaranju novih pesama. Kroz sve pesme tematski je prožeta ljubav, a dve nedelje pre Dana zaljubljenih idealan je t

Foto: Youtube printscreen

Ovo mora da je ljubav naziv je novog singla za koji su zaduženi najmlađi članovi ovog sastava, koji je kroz godine iz potpuno tradicionalnog sastava prešao u vrlo modernu priču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koja kroz sviranje raznih instrumenata više naginje modernim muzičkim žanrovima.

Tekst za pesmu napisao je Ivan Šebalj, kojem se u pisanju muzike za pesmu pridružio kolega Marin Bando. Aranžman je delo Marina i Branimira Mihaljevića u čijem zagrebačkom studiju je pesma i snimljena. Marin je izjavio da je ovaj je ova pesma vrlo zarazna i da je retko kada imao pozitivan osećaj sličan ovome, ususret objavljivanju ove pesme. Kao autor jedino mu se to dogodilo kod velikog hita Želim te noćas.

- Uvek bih hteo nešto da promenim na pesmi, nikad nisam zadovoljan. Sad sam prvi put nakon pesme Želim te noćas u potpuosti zadovoljan i ne bih ništa menjao. Mislim da je pesma jako zarazna. Čuo sam je već hiljadu puta, i nije mi postala dosadna. Nadam se da će isti efekt pobuditi i kod publike.

Spot će zasigurno probuditi veliko interesovanje javnosti. Sin doajena srpskog glumišta Bore Todorovića, Srđan Žika Todorović oživeo je ulogu đavola iz filmske trilogije Mi nismo anđeli, kojom se i proslavio. Njemu se u ovom spotu uz lepe devojke pridružila i mlada glumica Nevena Ristić, koju je već upoznala publika u Hrvatskoj, a od nje smo saznali da je u ljubavnoj vezi s jednim hrvatskim pevačem.

Ivan Šebalj, autor pesme, ali i frontmen Bosutskih Bećara odlično se snašao u ulozi koja mu je bila namjenjena, a povodom premijere novog spota izjavio je sledeće:

- Mislim da je ovo definitvno najzabavniji projekat na kojem sam radio u svojoj muzičkoj karijeri. Kao autor, ne mogu biti zadovoljniji pristupom cele ekipe koja je učestvovala u realizaciji pesme i spota. Siguran sam da će nam se trud isplatiti i da će publika prepoznati pesmu, ali najbitnije je da smo mi zadovoljni i da smo zaista uživali u ovome.

Svoju ulogu u pesmi, ali i spotu Bosutskih Bećara ima i popularni pevač Ivan Zak. Pogledajte o čemu se tačno radi!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.