Sram vas bilo!

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sram vas bilo!

Prljave, prljave misli... Zaštitna plastika za banane izazvala pravu pometnju na Internetu!

Foto: ScreenShot/YouTube

"Bunker" za banane napravljen je za ljubitelje ove voćke koji ne žele da im se banana zgnječi u torbi kada je ponesu na posao, na primer.

Da budemo precizniji, ovaj proizvod je na "Gruponu" opisan kao: "Dizajn od tvrde plastike koji štiti mekano voće od gnječenja i oštećenja, a može da se proširi i skupi u zavisnosti od veličine banane".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ovaj prateći tekst postavljen je na Facebook stranici "Banana Bunker", a izgleda da je korišćenje reći "tvrdo", kao i to što može da se proširi ili skupi "u zavisnosti od veličine banane", navelo korisnike da pomisle kako je tekst dvosmislen - u najmanju ruku.

Onda su usledila pitanja na ovoj Facebook stranici, poput: "Šta se desi ako unutrašnjost banane slučajno izađe iz kore", "Mogu li se koristiti dva bunkera za banane radi bolje zaštite", "Da li ovo obezbeđuje zaštitu od banana prenosivih bolesti", kao i komentar "Sigurno ste svesni na šta ovo liči, hahaha".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.