Šokantni detalji: Džim Keri umešan u smrt svoje devojke?

Izvor: Story, 05.Okt.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantni detalji: Džim Keri umešan u smrt svoje devojke?

Devojka slavnog glumca oduzela je sebi život četiri dana nakon njihovog raskida, a u javnost je procureo jedan detalj koji povezuje Džima sa njenom smrću.

Džim Keri i Katriona Vajt, foto: Profimedia

Naime, pored njenog tela je pronađena kutija s lekovima, a na ambalaži je bilo Kerijevo lažno ime.

Američki mediji pišu da su pored beživotnog tela Katrione Vajt pronađene tri kutije lekova. Recepte za Ambien, Percocet >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i Propranolol je izdao isti lekar, a bili su namenjeni Džimu Keriju, koji kao i mnoge poznate ličnosti koristi lažno ime da bi zaštitio svoju privatnost.

Neimenovani izvor je rekao da su lekovi možda uzeti iz njegove kuće.

Za sada se nagađa da je Katriona popila miks lekova i tako izvršila samoubistvo, ali dok obdukcija i toksikološki nalazi en budu gotovi, neće se sa sigurnošću znati koji lek je bio fatalan.

Radaronline je saznao da je policija razgovarala s glumcem posle Katrionine smrti i da je ona na mestu gde se ubila ostavila poruku za Kerija.

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Da li je Džim Keri umiješan u smrt svoje djevojke

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015

Djevojka slavnog glumca oduzela je sebi život četiri dana nakon njihovog raskida, a u javnost je procurio jedan detalj koji povezuje Džima sa njenom smrću...Naime, pored njenog tijela je pronađena kutija s lekovima, a na ambalaži je bilo Kerijevo lažno ime...Američki mediji pišu da su pored...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.