Sofija Vergara: Na lice bih stavljala cement ako bi to zaustavilo starenje

Izvor: Story, 22.Dec.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara: Na lice bih stavljala cement ako bi to zaustavilo starenje

Iako važi za jednu od najlepših žena na svetu, Sofija Vergara jako je opterećena svojim izgledom.

Sofija Vergara, foto: Instagram

Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara dosta vodi računa o svom izgledu. Njena savršena figura i ten ne otkrivaju godine koje glumica odlično nosi.

Ipak, nedavno je za jedan strani časopis izjavila da ne želi da ostari i da ako bi čak i cement pomogao, stavljala bi na lice kako bi uklonila bore.

- Mladost sve ljude čini zgodnima. Tada sam se trebala brinuti o puno manje stvari kada sam se sređivala - rekla je Sofija. 

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Najveći strah Sofije Vergare

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Dec.2014

Iako važi za jednu od trenutno najlepših poznatih dama, Sofija Vergara je opterećena svojim izgledom i ima jedan veliki strah – starenje. ..“Ne želim da ostarim. Ako mi neko kaže da ću se rešiti bora oko očiju ako na njih stavim cement, stavila bih ga”, rekla je Sofija Vergara za New Beauty...Kolumbijska...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.