Sofija Loren: Preživela sam i zatvor i pištolj uperen u glavu

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Loren: Preživela sam i zatvor i pištolj uperen u glavu

U svojoj autobiografiji Moj život strasti, legendarna glumica je otkrila stvari iz svog bogatog života

Sofija Loren, foto: Profimedia

Sofija Loren u svojoj autobiografiji Moj život strasti otkrila je kako su joj u sred bela dana, 1970. godine, pljačkaši dragulja upali u stan koji je delila sa suprugom Karlom Pontijem u Njujorku.

- Karlo je urpavo otputovao u Italiju jer mi je otac umirao, a ja sam ostala sa našim jednogodišnjim sinom Cipijem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Odjendom su mi dvojica muškaraca upala u stan - piše osamdesetogodišnja filmska diva.

Kako se Sofija Loren fizički menjala kroz godine, pogledajte OVDE.

- Povikali su: Ovo je pljačka! U rukama su imali pištolje, a bili su maskirani perikama, brkovima i sunačnim naočarama. Uhvatila me je panika, jer u osbi do bio je moj sin, pa sam odlučila da im dam sve što traže - opisuje.

Želeli su dragulje koje je pozajmila za svečano veče, a kada među njima nisu našli dijamantski pristen koji je nosila nekoliko dana pre na televiziji, vredan 500 000 dolara, kaže da se proklela zbog taštine.

Razbojnici su, srećom, uskoro pobegli.

Loren je takođe ispričala kako je 1980. godine provela trideset dana u zatvoru zbog neplaćanja poreza, a te optužbe i dalje naziva potpuno neistinitim.

- Tokom tih godina živela sam u drugim zemljama, pa sam tamo plaćala porez. Morala sam u zatvor, inače mi ne bi dopustili da dođem u Italiju bez čega nisam mogla. Danas kada čitam dnevnik iz zatvora i dalje osećam strah i ranjivost koju ništa ne može da izbriše. Nema većeg poniženja od onog kada vam oduzmu slobodu - rekla je Sofija.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Život kao film: Preživela pljačku, zatvor i pipkanje Marlona Branda

Izvor: B92, 27.Okt.2014

Čuvena italijanska glumica Sofija Loren napisala je autobiografiju “Moj život strasti”, te otkrila vrlo zanimljive detalje iz svog života...Lopovi joj uperili pištolj u glavu..Nekadašnja seks ikona otkrila je kako su joj pljačkaši dragulja davne 1970. godine u Njujorku upali u stan u sred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.