Snežana Dakić: U današnje vreme svima nam je potrebna pomoć psihijatra!

Izvor: Story, 22.Apr.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: U današnje vreme svima nam je potrebna pomoć psihijatra!

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu, slavna voditeljka govorila je o vremenu u kojem živimo, rekavši da je danas veoma teško, te da je zbog toga svima nama neophodna ljudska pomoć.

Snežana Dakić, foto: Vladimir Šporčić

Voditeljka Snežana Dakić proglašena je damom godine 2015. i za nju je to, kako kaže, velika čast.

- Srećna sam žena, volim svoj život. Zahvalna sam na dobrom detetu, zdravlju, dobrom poslu, treba biti zahvalan.  Ali ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << te neko proglasi damom, onda moraš i da paziš i da budeš dama i da se ponašaš kao dama - rekla je Dakićeva u Jutarnjem programu TV Pink.

Voditeljka je govorila i o vremenu u kojem živimo, rekavši da je današnje vreme veoma teško i da bi trebalo da mnogi potraže pomoć psihijatra.

- Pogledajte, nijedna žena nije izvršila zločin nad svojim partnerom. Vidite šta se dešava, bivši muž, sadašnji dečko urade zločin iz strasti, ljubomore. I ja sam koristila usluge psihijatra, što zbog deteta, braka... Setite se Ksenije Pajčin, to je bio čist zločin iz časti - rekla je Dakićeva, koja je dodala da je veoma potrebno da ljudi danas posećuju psihijatre.

- Kao što ima doktor za decu, srce... tako postoji lekar za dušu. Savremeni način život je težak, i nama danas treba ljudska pomoć. Treba nam psihijatar i da pričamo i priznamo imamo problem - rekla je Dakićeva i okrenula se fotografiji koju je postavila na društvenoj mreži.

Snežana Dakić: Ovako je izgledao čovek koga sam volela (FOTO)

- Ja sam tu fotografiju postavila jer je bila lepa i imala sam utisak sreće, tu su meni drage osobe i moj lepi bivši muž jer je zaista divno izgledao. To je podsetnik da ne treba praviti od svog partnera od blata i mana nego od vrlina i podsetiti zašto ste ga zavoleli - rekla je voditeljka.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.