Slavni komičar Bil Kozbi :Imao dogovor sa tužiocem kako bi izbegao optužnicu za silovanja

Izvor: Story, 03.Feb.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni komičar Bil Kozbi :Imao dogovor sa tužiocem kako bi izbegao optužnicu za silovanja

Na saslušanju koje je održano bivši tužilac, Brus Kastor, priznao je da se 2005. godine dogovorio sa Kozbijevim advokatima da neće tužiti glumca zbog silovanja.

Foto: Profimedia, Bil Kozbi

Na sudu u Pensilvaniji, održano je saslušanje u kojem je Andrea Konstand optužila komičara Bila Kozbija da ju je drogirao i silovao 2004.

35 žrtava silovanja na naslovnoj New York Magazina: Bil Kozbi nam je upropastio život!

Svedočio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je bivši tužilac Brus Kastor koga su ispitivali o dogovoru koji je postigao s glumčevim advokatima 2005. godine.

Potvrdio je da se zaista s njima dogovorio kako Bil zbog tog slučaja ne bi bio krivično gonjen, a to je objasnio tako što je rekao kako je procenio da je slučaj protiv Kozbija previše slab i da neće dobiti optužujuću presudu.

Policija izdala nalog za hapšenje slavnog komičara

Iako je bio svjedok odbrane, Kastor je tokom saslušanja rekao da nije u Kozbijevom timu te da želi da tužioci pobede.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.