Slavica Ćukteraš: Sada žalim što sam lila suze

Izvor: Story, 24.Apr.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš: Sada žalim što sam lila suze

Pevačica Slavica Ćukteraš, koja se prošle godine preselila u Bergamo gde živi njen dečko, golman Vladimira Avramov, nakratko se vratila u Beograd, a za naš časopis otkriva šta je čini srećnom, da li joj u Italiji bilo šta nedostaje i razmišlja li o potomstvu.

Slavica Ćukteraš, foto: Andreja Damnjanović

Jedna od najpoznatijih folk pevačica Slavica Ćukteraš (30) nikada nije volela da pravi kompromise, već živi isključivo u skladu sa svojim principima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Upravo zbog ove osobine prošle godine ljubavi je dala primat nad karijerom i preselila se u Italiju. Zbog emotivne veze sa golmanom Vladimirom Avramovim (36) pre osam meseci otpočela je život u Bergamu, pošto njen izabranik igra u lokalnom klubu Atlanta. Odlaskom iz Srbije, šarmantna pevačica povukla se iz medija, a tek pošto je pronašla numeru koja joj potpuno odgovara, odlučila je da se nakratko vrati u Beograd kako bi snimila video-prezentaciju za Pinkov festival na kom će se uskoro takmičiti. Slavica je ranije u medijima veoma šturo iznosila detalje iz svog privatnog života, a ovoga puta istrajna je u nameri da emotivnu vezu s Avramovim drži što dalje od očiju javnosti, jer ona i njen izabranik intimu žele da sačuvaju samo za sebe.

Story: Koliko vam je bitno da budete srećni i zadovoljni u privatnom životu da biste se u potpunosti ostvarili i na poslovnom planu?

- Izuzetno mi je važno, mada mislim da apsolutna posvećenost na oba polja ne ide baš ruku podruku. Ovaj posao zahteva da mu se predate dvadeset četiri sata dnevno. Svaki čovek zna da problemi u privatnom životu i te kako utiču na profesionalni, tako da neka ravnoteža ipak mora da postoji.

Story: Koliko vam prija život u Italiji?

- Italija mi veoma prija. Ovde živim intezivno osam meseci, ne računajući onih godinu dana pre toga jer sam tada često putovala na relaciji Italija-Srbija. U Bergamu se družim sa ženom jednog Vladinog kolege, ali imamo prijatelje i u Vičenci tako da često idemo kod njih. Tako provodim svoje slobodno vreme.

Razgovarala: Ksenija Konić 

Ostatak ekskluzivnog intervjua sa Slavicom Ćukteraš pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 24. aprila.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.