Skockani i po vrućini: Kako da se obučete za posao leti?

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skockani i po vrućini: Kako da se obučete za posao leti?

Kada pomislite na 40 stepeni, gradski prevoz i usijani asfalt - poslednje što vam je na pameti jeste poslovna garderoba. Ipak, postoje komadi u kojima ćete izgledati profesionalno i u kojima ćete lakše podneti visoke temperature.

Foto: Instagram

Jako bitan, ako ne i presudni faktor, jeste mesto na kojem radite.

Na primer, ako radite u banci, vaš izbor je prilično ograničen, ali uvek možete da skinete čarape i da obujete cipele na bosu nogu. Ako radite >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u medijima ili u modnoj industriji možete da nosite skoro sve.

Šminkeri poznatih dama otkrivaju trikove za leto

Uz samo nekoliko ključnih komada radno leto podnećete kao od šale. Neki od osnovnih odevnih predmeta koje bi trebalo da imate u garderoberu jesu: maksi haljina ili suknja, bermude, lepršave košulje od prirodnih materijala, prsluk i sako. Sve ostalo je samo igra aksesoara koji će svakoj odevnoj kombinaciji dati potpuno drugačiji izgled.

Kako da vaša kosa ostane zdrava i posle letovanja?

Prvo i osnovno pravilo: sve što je kraće od šake iznad kolena je neprimereno! Zato birajte bermude, suknje i haljine odgovarajuće dužine. Haljine-košilje, maksi haljine ili suknje su uvek pravi izbor. Izgledaćete profesionalno i šik!

Ukoliko se odlučite za bermude, vodite računa da su dobro ukrojene i uvek ih iskombinujte sa košuljom koju možete da upašete ili stavite kaiš oko struka.

Kako da nosite teksas šorts ovog leta?

Ukoliko vaša omiljena haljina ima odgovarajuću dužinu, ali gola ramena, uvek preko možete obući prsluk ili poneti sako ili esarpu koje ćete staviti/obući pre ulaska u firmu.

Kada je reč o obući, papuče su neprihvatljiv izbor! Umesto papuča odaberite sandale, ravne ili sa ortopedskom petom, a ukoliko se dobro snalazite na visokim potpeticama - samo napred!

Modna ikona otkrila: Ovo je savršeni autfit koji bi Sara Džesika Parker zauvek nosila

I ne zaboravite da u svojoj torbi uvek imate flašicu vode, vlažne maramice i nešto slatko!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.