Sindi: Strahujem da trenutna situacija ne ostavi posledice na moju ćerku

Izvor: Story, 18.Okt.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi: Strahujem da trenutna situacija ne ostavi posledice na moju ćerku

Ivana Stamenković Sindi otkrila je da ćerku sada viđa samo dva puta nedeljno po dva sata.

Ivana Stamenković Sindi, foto: Luka Šarac

Naime, bivša članica grupe Models tokom gostovanja u emisiji Život u trendu rekla je da se plaši da trenutna situacija ne ostavi posledice na njenu ćerku Petru.

- Viđam je dva puta nedeljno po dva sata. Samo mi je bitno da to ne ostavi neke posledice na nju. Pokušavam da joj objasnim da to što nisam sa njom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je zato što moram da radim i da mora duže da ostaje sa tatom - rekla je Sindi i dodala da Petra ima samo četiri godine i da je naučila da sama okrene njen broj.

- Upisala sam je u Francusku školu, kada se vidimo trudim se da pređem gradivo sa njom - rekla je ponosno Sindi.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Agonija i dalje traje: Sindi se plaši da ćerka zbog svega nema posledica!

Izvor: Svet, 18.Okt.2014

Ivana Stamenković Sindi otkrila je da ćerku sada viđa samo dva puta nedeljno po dva sata.. Naime, bivša članica grupe Models tokom gostovanja u emisiji “Život u trendu” rekla je da se plaši da trenutna situacija ne ostavi posledice na njenu ćerku Petru.. – Viđam je dva puta nedeljno po...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.