Sindi Kraford: Dva savršena crno-bela izdanja modne ikone (FOTO)

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford: Dva savršena crno-bela izdanja modne ikone (FOTO)

Sindi poseduje neverovatno umeće da bude uvek besprekorno stilizovana bez obzira na priliku...

Sindi Kraford, foto: Profimedia

Sindi Kraford je ovih dana veoma zaposlena i prisutna u medijima! Za to je najviše zaslužna njena autobiografija Becoming Cindy koju slavni supermodel trenutno promoviše u Londonu!

S obzirom da važi za jednu od dama koje uvek izgledaju prelepo i stylish, Sindi se i ovoga puta potrudila da nam pokaže kako joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godine ne mogu ništa i kako izgleda zanosno kao i pre 20 godina.

Vila supermodela: Pogledajte kako izgleda oaza mira Sindi Kraford

U petak smo je videli na putu ka muzeju Victoria & Albert u kom je održavala jedan od promo eventa posvećen njenoj autobiografiji koja polako postaje must have knjiga na policama ne samo fanova legendarne manekenke već i modnih zaluđenika.

49-godišnja manekenka je u londonski muzej došla u savršenoj crno-beloj kombinaciji koja se bazirala na uzanim, polusjajnim kožnim pantalonama, crnim salonkama, prozirnoj beloj košulji i crnom blejzeru. Kompletan look Sindi je zaokružila svojom prelepom kestenjastom kosom, prirodnom, decentnom šminkom i srebrnom oglicom.

Džordž Kluni pokušao da uništi romantičnu fotografiju Sindi Kraford (FOTO)

Samo dan ranije, brinetu smo videli na sličnom događaju koji je obuhvatio i promociju tekile u londonskom hotelu Beamount, gde su se Sindi pridružili i suprug Rande i bliski prijatelj para, holivudski glumac Džordž Kluni, ali i Mario Testino, jedan od najomiljenijih fotografa slavne manekenke.

Za duplu proslavu, američka lepotica je izabrala zanosnu i šik haljinu Viktorije Bekam izgledajući krajnje senzacionalno, koju je finiširala metalik sandalama i tamnim lakom na noktima.

Izvor: elle.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.