Semafor koji pleše učiniće čekanje na zeleno svetlo interesantnim

Izvor: 24sata, 21.Sep.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semafor koji pleše učiniće čekanje na zeleno svetlo interesantnim

Jedna kompanija je kreirala semafor koji pleše, da bi tako podigli svest o bezbednosti u saobraćaju. Cilj je bio da animiraju pešake, da bi im skrenuli pažnju i sprečili ih da pređu ulicu dok je crveno svetlo.

Nova interaktivna instalacija na semaforu u Lisabonu motivisaće ljude da sačekaju zeleno svetlo na semaforu.

Ovaj semafor koji je napravljen pomoću savremene tehnologije, zabaviće ljude i učiniće da im vreme koje provedu čekajući prođe brzo, a da se pritom i dobro zabave.

Smart, jedan od najpoznatijih brendova automobila, u saradnji sa nemačkom agencijom BBDO, stvorio je specijalni pešački prelaz u prestonici Portugalije.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Semafor koji pleše učiniće čekanje na zeleno svetlo interesantnim (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2014

Jedna kompanija je kreirala semafor koji pleše, da bi tako podigli svest o bezbednosti u saobraćaju. Cilj je bio da animiraju pešake, da bi im skrenuli pažnju i sprečili ih da pređu ulicu dok je crveno svetlo.. . Nova interaktivna instalacija na semaforu u Lisabonu motivisaće ljude da sačekaju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.