Selma Bajrami želela da smrša pa završila na operaciji!

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami želela da smrša pa završila na operaciji!

Pevačica se porodila pre 3 godine, a sada je otkrila probleme nastale kao komplikacija posle porođaja zbog čega će morati na operaciju.

Selma Bajrami, foto: Facebook

Naime, pre nekoliko meseci doktori su joj otkrili izraslinu koju će ovih dana operisati u bolnici u Beču.

- Moram operisati endrometriozu. Nastala je nakon carskog reza, ali je uzrokovana time što sam puno ranije nego što su mi doktori preporučivali počela sa fizičkim aktivnostima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Brzo sam počela ponovo da nastupam, želela sam da skinem kilograme koje sam nabacila u trudnoći pa išla u teretanu... Iako sam znala da ne smem previše da se izlažem fizičkom naporu, ignorisala sam to i sama sebi napravila problem - objašnjava pevačica za doznajemo.com a onda objasnila šta je očekuje narednih dana.

- Ovih dana ću morati do svog doktora kako bismo se dogovorili za operaciju. Iako to nije komplikovan zahvat, nije mi svejedno, posebno zbog toga što sam svesna šta se sve u poslednje vreme dešava ljudima, kako se od neke situacije sve zakomplikuje. Oporavak posle tog zahvata bi trebao da bude brz tako da ne bi trebalo da dugo odsustvujem sa scene - zaključila je Selma.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.