Seks, rodbina, novac: Tri kompromisa za svaku vezu

Izvor: 24sata, 31.Avg.2014, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks, rodbina, novac: Tri kompromisa za svaku vezu

Kompromis, kompromis, kompromis - ako ga nema u vezi, vrlo verovatno nemaš kvalitetnu vezu.

Ponekad je potrebno popustiti ili se barem naći s nekim na pola puta, a ovo su najvažnije stvari oko kojih morate da se dogovorite.

Koliko često imate seksa

Nezavisno od toga da li si ta koja želi češće ili je on jednostavno opsednut seksom, morate pronaći zlatnu sredinu koja vam odgovara. Inače ćete imati vezu u kojoj neko uvek pati.

Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << često posećujete rodbinu

Tu i tamo je tebi možda sasvim ok, a ako imaš dečka koji baš svaki vikend želi da poseti baku, imate problem. Važno je da imate i vreme za sebe, ali i da održavate veze s rodbinom - na vama je samo da dogovorite koliko često je previše često.

Kako trošite novac

Jedna od najčešćih svađa u vezi je upravo ona oko novca - na šta se troši i kako, a ako se ne dogovorite oko ovog problema, jako ćete teško izdržati bez tenzija i nesuglasica.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.