Seks poze koje muškarci obožavaju

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks poze koje muškarci obožavaju

Pročitajte koje su to omiljene seks poze muškaraca.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Momci uglavnom vole "most pozu", jer imaju dosta prostora za seksi "manevar". Žena je okrenuta licem prema muškarcu, ali ne leži, već se održava oslanjajući se na šake i stopala. Potpuno je podignuta od podloge, tako da izgleda kao da pravi most, dok muškarac kleči na kolenima.

Većina momaka uživa u "dogi stajlu", a ova seks poza dosta je slična toj - devojka leži >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << okrenuta partneru leđima, jedino joj je zadnjica malo izdignuta od kreveta.

Kada već govorimo o seksu otpozadi, evo još jedne varijacije u kojoj muškarci uživaju - partnerka je na krevet (ili neku drugu podlogu) naslonjena šakama i kolenima, tako da izgleda kao da kleči, ali su joj noge skupljenje. Partner se nalazi iza nje, raširenih nogu tako da je opkorači.

Leptir poza podrazumeva da žena leži na leđima, dok joj je samo donji deo tela podignut, noge su joj noge savijene u kolenima i stopalima je oslonjena na krevet.

Slično leptir pozi, muškarci uživaju u položaju u kome žena leži na leđima, ali joj je jedna noga podignuta na partnerovu ruku ili rame, što omogućava dublju penetraciju.

Jačem polu zanimljiva je i takozvana pereca poza. Parnerka leži na leđima, ali joj je gornji deo tela malo podignut, najčešće je naslonjena na jastuk. Muškarac kleči na kolenima, a partnerkina jedna noga, recimo leva, je opružena između partnerovih nogu, dok je desna prebačena preko njegove leve noge.

Dok se "čuvena" poza 69 često pominje, poza 68, u kojoj je naglasak na seksualnom zadovoljstvu dame, manje se govori. Dakle, muškarac leži na leđima, dok partnerka leži odozgo, okrenuta muškarcu leđima, tako da on može oralno da je zadovolji.

Momci vole seks pozu u kojoj su partneri licem okrenuti jedno prema drugom, ali čini se da i žene uživaju u ovoj pozi koja omogućava još više intimnosti. Položaji u kojima su partneri ovako okrenuti su brojni, a muškarci najviše uživaju kada oni sede na ivici kreveta, a devojka im sedi u krilu, tako da ih opkorači.

Mnoge žene vole da vide svog partnera vide na kolenima, a izgleda da i momci u tome uživaju - doduše, verovatno samo u seksu. Jedna od poza koja će im omogućiti takvo zadovoljstvo podrazumeva da partner kleči na jednom kolenu, dok je druga noga savijena tako da se oslanja na stopalo. Devojka takođe kleči na jednom kolenu, dok joj je druga noga savijena i malo podignuta, a partner je pridržava rukom.

Momci koji uživaju u tome da žena kontroliše seksualni odnos, obožavaju amazon pozu. Partner leži na leđima, ali su mu noge savijene u kolenima i malo podignute uvis, tako da se na podlogu oslanja samo gornjim delom leđa i zadnjicom. Žena opkorači muškarca i oslanja se rukama na njegove listove ili kolena.

Koja je vaša omiljena seks poza?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UPAMTITE Muškarci obožavaju ove poze u seksu

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014

Pročitajte koje su to omiljene seks poze muškaraca....SEKSI MOST..Momci uglavnom vole "most pozu", jer imaju dosta prostora za manevar. Žena je okrenuta licem prema muškarcu, ali ne leži, već se održava oslanjajući se na šake i stopala. Potpuno je podignuta od podloge, tako da izgleda kao da...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.