Sećate li se Marinka koji je četiri sata čamio čekajući? Ovako on izgleda danas!

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Marinka koji je četiri sata čamio čekajući? Ovako on izgleda danas!

Sigurno svi pamtite legendarnog Marinka Ćutuka iz nezaboravne predstave Audicija kako je četiri sata čamio čekajući...a evo kako on danas izgleda.

Željko Ninčić, foto: screenshot

Željko Ninčić koji glumi Marinka bio je jedan od omiljenih likova popularne sarajevske predstave. Mnogi gafovi koji se pamte i danas pripadaju glumcu koji je i idejni tvorac tog šoua.

Iako je prošlo 20 godina, Željko se nije mnogo promenio. Kao da vreme nije uticalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na njega.

Ne znamo koja je tajna njegovog izgleda, ali bilo bi lepo još jednom se prisetiti Marinka i skoka sa Mostarskog mosta iz Audicije:

 

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.