Saveti za lepotu Kendal Džener

Izvor: Mondo, 13.Feb.2016, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saveti za lepotu Kendal Džener

Kendal Džener izgleda najprirodnije od svih sestara iz klana Kardašijan-Džener, a evo koji su njeni saveti za negu kože.

Foto: Getty Images

Manekenka ne preporučuje korišćenje skupih preparata za lice, naprotiv: "Obavezno se umijem pre nego što legnem u krevet, a to radim i ujutru čim ustanem. Trudim se da dovoljno spavam, da pijem dosta vode. To su jednostavne stvari koje možete da uradite za svoju kožu," savetuje Kendal.

Kada je reč o proizvodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za ulepšavanje bez kojeg ne može, kaže da uvek mora da ima maskaru.

Najgori "greh" koji se tiče lepote koji je počinila je to što je grizla nokte. "Kada sam bila mlađa, neprestano sam grizla nokte. Dešavalo se da igram fudbal i nasred terena grizem nokte, a lopta prolazi pored mene. Srećom, prestala sam to da radim, zaista sam ponosna na sebe zbog toga. Što se tiče nekih drugih loših navika, nemam ih. Sestre su me naučile da nikada ne dodirujem lice, tako da se toga pridržavam".

Kendal kaže da je srećna što ima pravu kosu, pa ne mora mnogo da se trudi da je održava, a kada je reč o šminkanju, dodaje da je mnogo naučila od šminkera koji je pripremaju za modne revije i snimanja. "Ranije mi nije polazilo za rukom da se sama lepo našminkam, dok je moja sestra Kajli nekako oduvek bila dobra u tome. Međutim, sada se već bolje snalazim," kaže simpatična Kendal.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.