Saša Matić napravio lom u Novom Sadu i Ljubljani

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić napravio lom u Novom Sadu i Ljubljani

Jedan od najpopularnijih i trenutno najzaposlenijih pevača u regionu Saša Matić u petak je u jednom novosadskom klubu napravio žurku za pamćenje.

Saša Matić, foto: promo

Odlično raspoložen, Matić je raspevane Novosađane držao na nogama do jutra, a posebno oduševljenje izazvao je pevajući pesme sa novog albuma Zabranjena ljubav koje je publika u prepunom klubu s njim horski pevala.

Nakon skoro tri sata fenomenalne svirke pevač je nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << završio prelepom baladom Kad ljubav zakasni a Novosađane pozvao da sledeće godine zajedno proslave Dan žena u beogradskoj Kombank Areni.

Dan nakon Novog Sada, Saša Matić je sjajnim nastupom u Ljubljani oduševio i Slovence, čime je opravdao i potvrdio epitet odličnog zabavljača i interpretatora.

Pečat nezaboravnoj večeri dale su nove pesme Milo moje, Lagala je grade, Zabranjena ljubav.... koje je publika pevala od reči do reči, a pevač nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da su i Slovenci već naučili nove pesme.

Inače, Matić je pre par dana najavio osmomartovski spektakl kojim će obeležiti 15 godina karijere. Pevač je već započeo sa planovima i priprema se kao da je koncert već sutra a nastupi tokom vikenda su, kako kaže, tek treninzi pred veliku utakmicu koja će se desiti 8.marta sledeće godine u beogradskoj Kombank Areni.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.