Saša Kovačević: Jovana i ja ćemo se venčati u Dominikani

Izvor: Story, 21.Maj.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević: Jovana i ja ćemo se venčati u Dominikani

S obzirom da ga mediji stalno ispituju kada planira da stane na ludi kamen, Saša Kovačević otkrio je da za svoje venčanje priželjkuje intimnu ceremoniju na egzotičnoj destinaciji.

Saša Kovačević i Jovana Jocić, foto: Instagram

- Više me novinari pitaju za venčanje nego mama i tata, ali i dalje ne žurim što se toga tiče. Živim sa devojkom tri godine i zaista se osećam kao da sam u braku. Ako želiš da proširiš porodicu, onda mi je razumljiva ta formalizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << odnosa, ali pošto još ne razmišljamo o proširenju porodice, ima vremena, daće dragi bog da to i jednom bude - kaže Saša u intervjuu za Alo! i dodaje:

Novi spot Saše Kovačevića obara sve rekorde! (VIDEO)

- Ne bih pravio veliku svadbu. Moja devojka i ja delimo mišljenje da nam nije potrebna svadba od 500 gostiju, već ćemo 15 najbližih ljudi da povedemo na neku egzotičnu destinaciju. Mogli bismo da se venčamo, recimo, u Dominikani. Kada smo pre nekoliko godina letovali tamo, po dva venčanja su bila dnevno na plaži - otkriva Kovačević, kome su na nedavno proslavljenoj krsnoj slavi Đurđevdanu glavni gosti bili Jovanini roditelji.

Saša Kovačević: Ne planiram da se ženim!

Novinare je, međutim, zanimalo da li je uspeo da pridobije taštu.

- Verujem da me voli jer ja nju volim, pa se nadam da je osećanje obostrano. Od samog starta se super slažem i sa taštom i sa tastom, više smo kao drugari - otkrio je pevač.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.