Saša Kapor: Srce mi se sledilo kada su mi rekli da Nikolaj mora na operaciju (FOTO)

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kapor: Srce mi se sledilo kada su mi rekli da Nikolaj mora na operaciju (FOTO)

Pevač je potpuno otvorio dušu i dve godine nakon teškog trenutka kada mu se novorođeni sin razboleo, progovorio je o teškom trenutku.

Saša Kapor i Nikolina Kovač, foto: Instagram

Saša Kapor i njegova suprugu Nikolina pre dve godine dobili su sina Nikolaja, koji je po rođenju imao zdravstvene probleme.

Pročitajte zašto se Nikolinin i Sašin sin zove Nikolaj

Saša je nakon dužeg perioda prvi put otvorio dušu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i priznao koliko mu je bilo teško u tim trenucima.

- Nikolaj je na svet došao carskim rezom, a odmah nakon toga je ustanovljen problem sa plodovom vodicom. Imao je problema sa disanjem, pa je u bolnici ostao mnogo duže nego što je to predviđeno. Kada sam ga gledao onako malenog, dok su mi doktori saopštavali da će morati na operaciju, srce mi se sledilo. To je bio poslednji put da se ja sećam da sam zaplakao - rekao je pevač gostujući na televiziji Happy.

Na svu sreću, vrlo brzo je sve bilo u redu.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.