Sandra i Andrej Meljničenko: Prvo slavlje posle porodične drame

Izvor: Story, 04.Sep.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra i Andrej Meljničenko: Prvo slavlje posle porodične drame

Povodom bračnog jubileja, u luksuznom hotelu u Sent Moricu bivša modelsica i njen suprug proteklog vikenda priredili su raskošnu zabavu na kojoj su ugostili brojne pripadnike džet-seta koji su uživali u hitovima svetskih zvezda Kajli Minog i Šer

Ruski bogataš Andrej Meljničenko (43) i bivša srpska manekenka Aleksandra (37) poslednjeg vikenda u avgustu obeležili su deceniju srećnog bračnog života. Glamurozno slavlje koje je trajalo dva dana priredili su u Švajcarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u omiljenom zimovalištu svetskog džet-seta, Sent Moricu u luksuznom hotelu Badrutt's Palace. Okruženi masivnim Alpima od kojih zastaje dah i pogledom na fascinantna jezera, brojni prijatelji ovog para imali su priliku da uživaju u savršenom vikendu o kom će se još dugo pričati.

O tome svedoče brojne fotografije koje su na društvenim mrežama podelili njihovi gosti, među kojima su se našle hrvatska pevačica Nina Badrić, srpska manekenka Mina Cvetković, beogradski stilista Peđa Govedarica, Eva Kavali, bivša supruga slavnog dizajnera Roberta Kavalija, ruska manekenka Nataša Poli, ruska dizajnerka Nataša Zinko, zvezda rijalitija Dame Londona  Karolin Stenberi... Brojne zvanice podelile su pregršt fotografija sa glamurozne dvodnevne proslave koju su interno nazvali Vikend ljubavi, pa su tako Džastin Ošea, direktor prodaje u modnoj internet prodavnici My Theresa i njegova partnerka, modna urednica nemačkog izdanja Harpers bazara Veronika Hejlbruner zahvalili svojim domaćinima na nezaboravnom vikendu. -Hvala vam na savršenom ljubavnom vikendu i čestitam vam desetogodišnjicu braka - napisao je Džastin na svom Instagram profilu na kom je podelio i delić neverovatne atmosfere koja je vladala među svetskim džet-setom.

Detalje glamurozne proslave i ekskluzivne fotografije možete pogledati u novom broju STORY  koji je od danas u prodaji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.