Sandra i Andej Meljničenko: Uskoro proširenje porodice

Izvor: Story, 19.Dec.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra i Andej Meljničenko: Uskoro proširenje porodice

Najbogatija Srpkinja poverila se članovima familije i prijateljima da ne želi da njena ćerka dvoipogodišnja Tara bude jedinica

Sandra i Andrej Meljničenko, foto: Profimedia

Sandra Meljničenko planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke, saznaje Kurir.

Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka poverila se svojim prijateljima i rekla kako bi volela da svojoj dvoipogodišnjoj ćerki Tari rodi brata ili sestru. San >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << o proširenju porodice bivše članice grupe Models podržava njen životni saputnik.

- Sandri i Andreju je ćerka Tara donela najveću sreću u životu i voleli bi da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana. Sandra uživa u majčinstvu i obavezama oko deteta, pa bi volela da se ponovo ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Ona je maksimalno posvećena svojoj ćerki, od koje se ne odvaja ni na tren. Čak i kad ima poslovne obaveze, ona vodi svoju naslednicu - priča dobro obavešten izvor.

- Mala Tara uživa dok se igra s decom, što je bio dovoljan znak da Sandra poželi da joj podari brata ili sestru. Ona je prijateljicama i najužim članovima familije rekla kako je došlo vreme da radi na proširenju porodice jer ne želi da njena ćerka odrastala sama. Sandri i Andreju nije važno da li će dete biti muškog ili ženskog pola, već to da trudnoća i porođaj proteknu u najboljem redu, kao što je to bilo i prvi put.

Inače, Meljničenkovi su odlučili da fotografije svoje mezimice Tare još ne prezentuju javnosti jer ne žele da se njen lik eksploatiše u medijima sve dok naslednica bogate imperije ne napuni tri godine.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.