San svakog muškarca (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San svakog muškarca (FOTO)

I seksi, i moćna....

Foto: Lovemagazin/YouTube/Screenshot

  Jedna od Viktorijinih anđela, Alesandra Ambrosio, proglašena najseksepilnijom poslovnom ženom, po izboru časopisa Maxim.

Alesandra je, baš iz tog razloga, "ukrasila" naslovnicu decembarskog izdanja ovog časopisa. Ova lepotica je pozirala gola Žilu Bensimonu, a magazin Maxim lepu Alesandru opisuje "seksi i moćnu ženu, koja je uprkos svom uspehu i dalje vrlo prizemna."

Osim što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se bavi modelingom, ova Brazilka je nedavno lansirala i svoju kolekciju kupaćih kostima i pokrenula svoj modni brend. Alesandra balansira između poslovne karijere i majčinskih dužnosti, pa je i to jedan od razloga zašto joj je časopis dodelio ovu "titulu."

Brazilska manekenka svoj vitak stas održava praktikujući jogu, pilates, a pored toga, redovno vežba na sobnom biciklu.

"Ako vidim celulit kada se pogledam u ogledalo - a imam ga, svaka žena ga ima! - trčim uz stepenice," rekla je jednom prilikom. "Na mestu gde ja vežbam, ima 170 stepenika, popnem se i siđem od četiri do šest puta, jednom sedmično. To je odlična vežba za guzu i noge, a pritom sam i na svežem vazduhu."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.