Samo vi masturbirajte!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo vi masturbirajte!

Masturbacija je više od zabave - to je veoma zdravo za naš organizam, a može biti i društveno korisno, verovali ili ne.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Sajt IJustCame.org je odlučio da masturbaciju učini humanim aktom pojedinca, barem onih koji to rade gledajući filmove za odrasle.

Naime, svaki put kada pogledate neki seksi video na ovom sajtu, automatski ste donirali o.01 evro fondovima koji se bave istraživanjem i prevencijom karcinoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << : The Movember Foundation ( Udruženje protiv raka prostate), The Ovarian Cancer Research Fund (Fond koji se bavi istraživanjem raka jajnika) i Joyful Heart Foundation (Udruženje koje pomaže žrtvama seksualnih napada).

To nije mnogo novca, ali je dovoljno da u svom orgazmu uživate još više, zar ne?

via GIPHY

Zanimljivo je i to da između dve donacije (čitaj orgazma, zapravo masturbacije) mora da prođe najmanje 15 minuta, kao i da lično zadovoljstvo, zapravo svoje humano delo, možete da obavite samo dva puta za 24 časa.

via GIPHY

Da li biste bili humani na ovaj način? Pišite nam u komentarima...

via GIPHY

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.