Samo smo to čekali... (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Feb.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo smo to čekali... (FOTO)

Izum za one koje vole da istaknu intimnu zonu!

Foto: Printscreen/YouTube

Ako ste ikada pomislili da vaš intimni deo tela ne privlači dovoljno pažnje, ne morate više da brinete!(Naravno, bili smo ironični!) Napravljene su gaćice sa umetkom koje ističu takozvani camel toe, odnosno vaginalne usne.

Neke dame ne primete da su im helanke, recimo, toliko uske da ističu vaginalne usne, a druge poput Kajli Džener to vole da istaknu.

Za njih su napravljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gaćice sa umetkom koje se prodaju, pogađate, u Aziji. Mogu se naći u različitim nijansama kako bi se uklopile uz boju kože, a inače su prvo napravljene kao "oprema" za seks i one koji vole fetiše.

Foto: Twitter/W

Onda su devojke počele da to nose svakodnevno i ostaje nam da se nadamo da se ovaj trend neće proširiti po svetu.

Šta kažete na ovo?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.