Sada izgleda savršeno: Slavna glumica smršala više od 30 kilograma! (FOTO)

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada izgleda savršeno: Slavna glumica smršala više od 30 kilograma! (FOTO)

Talentovana komičarka Melisa Mekarti dobila je svoju zvezdu na Stazi slavnih u Los Anđelesu, a svojom pojavom potpuno je oborila sa nogu sve prisutne.

Melisa Mekarti, foto: Profimedia

Iako je talentovana glumica i komičarka nedavno primila veliki kompliment, odnosno dobila zvezdu na Stazi slavnih u Los Anđelesu, većina posetilaca ovog događaja najviše je komentarisala njenu figuru. Naime, Melisa Mekarti u samo je nekoliko meseci izgubila više od 30 kilograma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Iako je karijeru izgradila kao korpulentnija glumica u Holivudu, Melisa se sa kilogramima bori ceo život, a posebno nakon rođenja ćerke Vivian 2007. godine i Džordžet 2010. Povrh svega je često bila 'žrtva' jo-jo efekta dijeta, s velikim oscilacijama u težini.

Stoga ne čudi što nije veliki ljubitelj dijeta, i što ne voli o njima da razgovara. Ipak zbog zdravlja i dece odlučila je da još jednom koriguje svoju ishranu.

Počela je da unosi hranu sa velikom količinom proteina i manjim procentom ugljenih hidrata, a počela je da se bavi i telesnom aktivnošću. Uz trčanje za dvoje dece, Melisa uživa u igranju tenisa, a svakodnevno odlazi i na časove pilatesa.

Izgleda savršeno zar ne?

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.